Vanaf dit seizoen van de Amsterdamse Cross Competitie zijn we een heel mooie samenwerking aangegaan met Reessjurts – custom wielerkleding. We zijn enorm blij met en trots op onze samenwerking met Reessjurts, want deze resulteert niet alleen in toegevoegde waarde voor Reessjurts of voor de Amsterdamse Cross Competitie. Jij hebt er – wanneer je meedoet aan de ACC – wat aan.

ECHTE WINNAARSTRUI

Dit jaar gaat een langgekoesterde ACC wens in vervulling: een heuse trui voor de winnaar van het eindklassement van de Amsterdamse Cross Competitie.

De winnaars van de verschillende klassementen ontvangen op 6 januari – na afloop van de laatste race van het seizoen – elk een uniek wielershirt. Het shirt is werkelijk uniek, want op de rug staat duidelijk vermeld dat dit de winnaarstrui is van de Amsterdamse Cross Competitie 2018-2019. Een écht collectors-item dus!

Samen met Reessjurts hebben we een prachtige winnaarstrui ontworpen. De trui wordt ‘as we speak’ in Italië geproduceerd. We verwachten dat we je binnenkort meer kunnen laten zien.

Houd dus onze socials goed in de gaten. Maar vooralsnog moet je het even doen met onderstaande ’teaser’ 😉

REESSJURTS

De wielerkleding van Reessjurts wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen door mensen met passie voor de wielersport. Het bijzondere aan Reessjurts is dat ze custom wielerkleding kunnen leveren. Al vanaf 1 stuk!

Bekijk hieronder de promo-video van Reessjurts 🙂

 

Categorieën: Uncategorized