We vroegen Dennis Souverein – winnaar van de 40- race bij Wheelerplanet – na afloop van de wedstrijd (net als vorige week Jelle Boonstra en Judith van Maanen), wat hij nu zo leuk vindt aan de Amsterdamse Cross Competitie. En wat hij vond van de deze cross.

Lees hieronder Dennis’ reactie …

 

TOCH WEER EEN ANDERE PRIKKEL

De Amsterdamse Cross Competitie vind ik altijd heel erg leuk om te rijden vanwege de laagdrempelige manier van wedstrijdsport en de ongedwongenheid. En natuurlijk de clubs die elke week weer fantastisch mooie parkoersen uitzetten.

De ACC is voor mij de ideale manier om de winter te overbruggen. De technische rondjes geven je toch weer even een andere prikkel.

Als Haarlemmer ben ik uiteraard zeer blij met deze overwinning bij De Kampioen. Hopelijk kan ik deze lijn doorzetten naar de komende (modder?) crossen!

Tot aankomende zondag bij mijn eigen club HRC Excelsior 🙂

Categorieën: Uncategorized