De Amsterdamse Cross Competitie is de mooiste, meest uitdagende en leukste cross in Amsterdam en omstreken. Bovendien is het een bijzonder toegankelijke serie crosswedstrijden. Niet alleen ‘grote’ (zelfs Dylan Groenewegen wil wel eens meedoen), maar ook ‘kleine’ renners (st)rijden wekelijks om de hoogste podiumplaatsen.

We vroegen een van onze jongere deelnemers wat hij van de Amsterdamse Cross Competitie vond. Noery Weber (10) won de race in categorie Jeugd A bij HRC Excelsior.

 

GELUKKIG GING HET GOED

Zondag was de wedstrijd in Haarlem. Dit vind ik altijd een van de leukste crossen, omdat we door de paardenbak heen rijden. Ik hoorde van papa dat we dat dit jaar niet konden doen. Dat vond ik erg jammer.

Ik reed op mijn mountainbike, omdat mijn crosser stuk is. Gelukkig ging dat heel goed op dit parcours.

Ik heb de hele tijd op kop gereden en was blij toen ik won.

Nu regent het en dat betekent dat we zondag modder hebben in Nes aan de Amstel. Dat vind ik ook heel leuk. Ik vind het alleen niet leuk om alles weer schoon te maken.

Tot zondag allemaal 🙂

Categorieën: Uncategorized