De alweer achtste editie van de Amsterdamse Cross Competitie: de door FC Trappist georganiseerde Twiske Cross. En natuurlijk wordt deze cross ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door trouwe sponsors Jan en Jeffrey Beekhoven van Giant Store Beekhoven.

We zijn bijzonder blij en enorm trots op onze jarenlange samenwerking met de familie Beekhoven. Zij hebben niet alleen een hart voor crossen en in het bijzonder de Amsterdamse Cross Competitie; zij zijn passievolle professionals met veel kennis en vooral liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft. En dat al meer dan 30 jaar!

In 2017 werd Beekhoven Bikes een Giant Partner Store. Daardoor kunnen ze 90% van de Giant collectie laten zien, maar ze verkopen ook andere fietsmerken, tweedehands fietsen en accessoires & onderdelen. Hun passie voor de wielersport blijkt uit het feit dat zij jouw fiets niet alleen vakkundig, maar vooral ook betaalbaar kunnen onderhouden en repareren. Bij Beekhoven Bikes weten ze écht waar ze het over hebben en wat ze doen!

Giant Store Beekhoven is gevestigd aan de Draaierweg 16 in Amsterdam-Noord. De misschien wel de mooiste fietsenwinkel van Amsterdam, is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Ga er gerust eens kijken 🙂

Categorieën: Uncategorized