Ben jij wel toe aan een nieuwe uitdaging? Of gewoon klaar met het eeuwige ‘Rondje Hoep’? Of werd je geïnspireerd door Europees Kampioen Cyclocross Annemarie Worst, die zondag Marianne Vos wist voor te blijven in Rosmalen?

Doe dan mee met de Ladies Only Cross Competitie van Wielervereniging Amsterdam. Speciaal voor vrouwen die het crossen wel eens willen proberen, organiseert WVA een Ladies Only Cross Competitie.

Vanaf zaterdag 10 november, kun je om de twee weken crossen op het parcours van Sportpark Sloten. De volgende wedstrijden zijn op 24 november en 8 december.

Drie dagen waarop je jezelf naar hartenlust kunt uitleven op het crossparcours op Sportpark Sloten in Amsterdam.

De Ladies Only Cross Competitie start om 12:00 uur vanaf het clubhuis van WVA, waar je vanaf 11:30 uur kunt inschrijven. Kosten voor deelname zijn € 4,00.

Deelname aan de Ladies Only Cross Competitie is bijzonder laagdrempelig: Elke wedstrijd wordt duurt 30 minuten + 1 ronde. Je hoeft niet per se een cyclocrossfiets te hebben; je kunt ook meedoen op een mountainbike. Ook een KNWU licentie of basislidmaatschap is niet noodzakelijk. Je hoeft zelfs niet van te voren in te schrijven 😉

Wellicht is de Ladies Only Cross Competitie (ook) wat voor jou?

Categorieën: Uncategorized