De zevende race van de Amsterdamse Cross Competitie. Gisteren reden we op het parcours van WTC De Amstel bij de Ouderkerkerplas. Het parcours was – zoals we zijn gewend aan de Ouderkerkerplas – zwaar. En het koude weer maakte het zo mogelijk nóg zwaarder.

Toch weerhield dat veel renners niet om naar deze uitdagende cross te komen. Ook dit jaar weer. En natuurlijk was Dylan Groenewegen ook dit jaar weer van de partij ??

We hadden wederom een indrukwekkende opkomst: 26 Jeugd A, 40 Jeugd B, 106 40+ en 53 40- renners. Daarnaast stonden er weer 36 Nieuwelingen en Vrouwen aan de start en speciaal voor deze ronde van de ACC (st)reden er 23 renners mee in de Funklasse. In totaal stonden 282 renners aan de start; bijna een record.

Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en komst. Tot volgende week in ARC Ulysses!

UITSLAG

FOTO’S

Ook dit keer waren onze ‘Fantastische Fotografen’ aanwezig om alle deelnemers vast te leggen op de gevoelige plaat. Kristel Nijssen, Klaas Groot, Dick Visser, Rinus Cerfontain en Hans Steekers maakten weer een bijzonder fraaie serie foto’s.

De foto’s van Kristel vind je op myalbum.com/album/KO7W76ZAbnrg.

Klaas maakte drie series foto’s: de jeugdcategorieën vind je op photos.app.goo.gl/EyssFwsXyeY6Em93A. Klaas’ serie van de 40+ categorie staan op photos.app.goo.gl/j957c9SsKK9sjS2G7 en die van de Nieuwelingen, Vrouwen en 40- kun je zien op https://photos.app.goo.gl/2uq5rBSoVF7W8fym8.

Dick Visser maakte een serie van de 40- categorie. Zijn foto’s vind je op photos.app.goo.gl/jLMM1HguXy7nrNNeA.

Ook Rinus Cerfontain maakte foto’s. Check zijn serie van de jeugdcategorieën op https://photos.app.goo.gl/GAqpxC48V51e4fvLA en die van alle andere categorieen op photos.app.goo.gl/j26fPG64knqFuo357.

Hans Steekers deelde ook weer een twee bijzonder fraaie series foto’s op zijn Facebook. Sta jij er ook tussen? Tag jezelf of iemand anders dan gerust in zijn foto’s!

VIDEO

Felix van Hemert maakte natuurlijk weer een fraaie video. Check ‘m hier ??

https://www.youtube.com/watch?v=MEJG9UPSVIM

Categorieën: Uncategorized