Pfoe! Alweer de achtste race van de Amsterdamse Cross Competitie. Het lijkt wel alsof we pas gisteren zijn gestart in Nieuweveen

Deze ronde (st)reden we bij ARC Ulysses op Sportpark De Weeren. En deze ronde hadden we ook voor het eerste een beetje aardige modder. Dat is toch waar we eigenlijk allemaal op zaten te wachten? Het parcours was niet extreem zwaar, maar door alle blubber moest je toch nog goed uitkijken om niet op je plaat te gaan.

De weergoden waren ons mild gestemd en daardoor waren er weer veel crossfans naar de wedstrijd bij ARC Ulysses gekomen; niet alleen deelnemers maar ook veel supporters, familie, vrienden en andere enthousiaste toeschouwers om alle renners aan te moedigen.

Net als de vorige race bij WTC De Amstel, was Dylan Groenewegen weer van de partij. Gaaf om je ook hier weer te mogen begroeten, Dylan ??

Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en komst. Tot volgende week bij ASC Olympia!

UITSLAG

We moeten nog even wachten op de uitslagen van de jeugdcategorieën. De uitslagen voor alle andere categorieën vind je hieronder ??

FOTO’S

Ook dit keer waren onze ‘Fantastische Fotografen’ aanwezig om alle deelnemers vast te leggen op de gevoelige plaat. Kristel Nijssen, Klaas Groot, Dick Visser, Rinus Cerfontain en Hans Steekers maakten weer een serie bijzonder fraaie foto’s.

De foto’s die Kristel maakte, vind je op https://myalbum.com/album/j0C741CApjVi.

Natuurlijk was Klaas Groot ook weer van de partij om foto’s te maken. Zijn foto’s van de jeugdcategorieën vind je op: photos.app.goo.gl/MSdMemnVgRCtGeTdA, die van de 40+ staan op photos.app.goo.gl/4CnxbjBhtBf7eXo28 en op photos.app.goo.gl/Xjbscyc1eUEMPggo9 kun je zijn foto’s van de Vrouwen, Nieuwelingen en 40- categorieën bekijken.

Dick Visser maakte een serie van de 40- categorie. Zijn foto’s vind je op https://photos.app.goo.gl/URE7bLi9E9fa3ZpB8.

De foto’s van Rinus Cerfontain staan op photos.app.goo.gl/DF7JPmVk2R4eZoZcA.

Hans Steekers deelde ook weer een twee bijzonder fraaie series foto’s op zijn Facebook. Sta jij er ook tussen? Tag jezelf of iemand anders dan gerust in zijn foto’s!

VIDEO

Danny was er deze ronde van de ACC gelukkig weer bij. We moesten hem vorige week missen; hij had onze Facebook update van de vrijdag ervoor, waarschijnlijk iets té letterlijk genomen ?

Voor deze cross had hij zijn GoPro op zijn voorvork inplaats van op zijn stuur. Dat geeft net even een ander beeld. Echter gaaf, Danny! Meer van dit s.v.p.

Felix van Hemert was er ook weer. Sterker nog: Felix werd tweede in de Jeugd B categorie. En hij maakte natuurlijk ook weer een gave video ??

https://www.youtube.com/watch?v=tZuVliKXEIU

Categorieën: Uncategorized