Sommige ACC deelnemers was het al opgevallen – we hoorden zelfs lovende woorden 🙂 – toen Mariska en Willard afgelopen zondag, bij ARC Ulysses werden gefotografeerd door Rinus: de ACC 2018 Winners Jersey is klaar!

Het is een langgekoesterde ACC wens: een heuse trui voor de winnaar van het eindklassement. Een écht ACC Jersey. Geheel in de (nieuwe) kleuren van de Amsterdamse Cross Competitie – niet geheel ontoevallig in wit, rood en zwart.

EEN ECHTE WINNAARSTRUI

De ACC Winners Jersey is ontworpen door ACC huis-designer Stephen Owen. Stephen tekende al eerder voor het ontwerp van de nieuwe ACC huisstijl, die is geïnspireerd op de rood-witte ‘barrier-tape’ dat we allemaal kennen als afzetting van het parcours. De nieuwe Winners Jersey is geproduceerd door Reessjurts.

De winnaars van de verschillende klassementen ontvangen op 6 januari – na afloop van de laatste race van het seizoen – elk een uniek wielershirt. Het shirt is werkelijk uniek, want op de rug staat duidelijk vermeld dat dit de winnaarstrui is van de Amsterdamse Cross Competitie 2018. Een écht collectors-item dus!

BONUS: NOG MEER ‘WINNERS’

We hebben ook nog een heel aardige bonus: na afloop van de laatste race – op 6 januari bij UWTC – houden we een loterij. Onder alle deelnemers in de verschillende categorieen verloten we een officieel ACC Jersey. In elke categorie maakt een deelnemer kans op een officieel ACC Jersey. We verloten dus zes truien. Zorg ervoor dat je erbij bent, want wellicht ga jij ook naar huis met een officieel ACC Jersey!

NIET TE KOOP … OF TOCH?

Niet alleen de winnaars en de ‘Lucky Lottery Winners’ rijden volgend jaar in de officiële ACC Jersey. Jij kan ook in zo’n kek truitje door de modder ploegen! Natuurlijk niet in precies dezelfde als de ‘Winners Jersey’ (die zijn namelijk écht uniek!), maar via de Reessjurts webshop kun je vanaf vandaag het officiële ACC Jersey bestellen.

Het enige verschil zijn de zakken aan de achterkant; die zijn rood op de ‘Winners Jersey’ terwijl alle anders jerseys zwarte achterzakken hebben.

Let bij het bestellen van de jersey goed op de maattabel. De ACC jersey is verkrijgbaar in de maten XXS tot en met 4XL en voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. En natuurlijk wordt de jersey gratis verzonden!

De officiële ACC Jersey: een heel aardige cadeautip voor de Kerst. Toch? 😉

REESSJURTS

De wielerkleding van Reessjurts wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen door mensen met passie voor de wielersport. Het bijzondere aan Reessjurts is dat ze custom wielerkleding kunnen leveren. Al vanaf 1 stuk!

Categorieën: Uncategorized