Vorige week kregen we al een aardig voorproefje. Deze week hadden we ‘het echte werk: we hadden modder. Veel modder. Centimeters dik. Mooi man ?

De negende race van de Amsterdamse Cross Competitie. Dit keer waren we te gast bij ASC Olympia op Sportpark Sloten. We waren al meteen onder de indruk van de nieuwe parkeerplaats, waar we helemaal gratis konden parkeren. In Amsterdam. Het kan gewoon.

Het glibberige parcours vergde het uiterste van je technische vaardigheden. Waar de weergoden ons vorige week nog mild gestemd waren, deden ze gisteren goed van zich gelden: regen en wind. Korte en hevig hoosbuien en een venijnige westenwind. De modder werd zompiger en gaf ‘het zuigt’ een heel andere dimensie. De strijd tegen de elementen was compleet. Het was een bijna Flandrien-waardige dag …

Het slechte weer kon ook nu onze fans niet tegenhouden. Natúúrlijk waren er weer veel crossfans naar Sloten getogen; deelnemers maar ook weer veel supporters, familie, vrienden en andere enthousiaste toeschouwers om alle renners aan te moedigen.

Net als de vorige twee races bij WTC De Amstel en bij ARC Ulysses was Dylan Groenewegen weer van de partij. Dit keer had hij Sebastian Langeveld meegenomen. Gaaf om jullie hier (weer) te zien beuken in de blubber, mannen ??

Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en komst. Tot volgende week bij ZWC DTS!

UITSLAG

We moeten nog even wachten op de uitslagen van de jeugdcategorieën. De uitslagen voor alle andere categorieën vind je hieronder ??

FOTO’S

Ook dit keer waren onze ‘Fantastische Fotografen’ aanwezig om alle deelnemers vast te leggen op de gevoelige plaat. Kristel Nijssen, Klaas Groot, Dick Visser, Rinus Cerfontain en Hans Steekers maakten weer een serie bijzonder fraaie foto’s.

De foto’s die Kristel maakte, vind je op https://myalbum.com/album/utS5xx3Qr6HK.

Klaas Groot maakte foto’s van de jeugdcategorieën: photos.app.goo.gl/hK143UUpcdtHPat9A, en natuurlijk ook van de 40+: photos.app.goo.gl/i9F3aMjEhkurAL9u9. Op photos.app.goo.gl/kC1hxRtnypyMapNZ6 staan Klaas’ foto’s van de Vrouwen, Nieuwelingen en 40- categorie.

Dick Visser maakte een serie van de 40- categorie. Zijn foto’s vind je op photos.app.goo.gl/vT2SQEt8nqc69Hgu8.

De foto’s van Rinus Cerfontain staan op photos.app.goo.gl/FL9BXBZzvefEcgy17.

Hans Steekers deelde ook weer een twee bijzonder fraaie series foto’s op zijn Facebook. Sta jij er ook tussen? Tag jezelf of iemand anders dan gerust in zijn foto’s!

VIDEO

Danny Zuiderduin maakte weer een video en ook Felix van Hemert was bij ASC Olympia weer van de partij! De video van Danny zie je hieronder. De video van Felix komt eraan! Nog even geduld …

Categorieën: Uncategorized