We willen er misschien nog niet bij stilstaan, maar de Amsterdamse Cross Competitie nadert voor dit seizoen al weer het einde. Er is nog maar één wedstrijd te gaan; de laatste wedstrijd wordt georganiseerd door en verreden bij UWTC op zondag 6 januari.

PRIJSUITREIKING

Net zoals in voorgaande jaren zullen meteen na de wedstrijd de beste drie renners van elke wedstrijd worden gehuldigd. Na de laatste race volgt in het clubhuis de prijsuitreiking van de competitie.

 Het schema van de dag Wedstrijd Prijsuitreiking
 Jeugd 10:00 11:15
 40 plus 11:00 12:30
 40 min 12:00 13:30
 Nieuwelingen en Dames 12:01 13:15

 

AANDENKEN

Voor alle renners in de jeugdcategorieën die minimaal zes keer hebben meegedaan, zijn er prijzen en een aandenken aan hun deelname aan de ACC.

Voor de oudere categorieën zijn er prijzen volgens onderstaande tabel.

Bovendien is er voor iedere deelnemer die bij de prijsuitreiking aanwezig is en die minimaal zes keer is gestart, een leuk en nuttig aandenken – speciaal voor de ACC ontworpen door Stephen Owen 🙂

Categorie Aantal prijzen
Jeugd iedereen met > 6 deelnames
40- 12
40+ 25
60+ 4
Nieuwelingen 4
Dames 7

 

Prijzen en aandenkens die niet bij de prijsuitreiking, door de deelnemer zelf worden opgehaald vervallen en komen ‘in de pot’ voor volgend seizoen.

Leeftijden zijn berekend aan de hand van de bij ons bekende (door jezelf ingeleverde) gegevens. Als je dit dus nooit hebt gedaan, dan ben je leeftijdsloos, weten we dus niet in welke categorie je valt en sta je niet in bovenstaande tabel.

Categorieën: Uncategorized