Een parkoers met lange, modderloze grasstroken. Bij UWTC kwam het gevaar meer van de afrastering dan van het parkoers zelf: steile op- en afritten op speciaal aangelegde dijkjes rondom het nieuwe BMX parcours. Voldoende lekkere ingrediënten voor zowel technische als powercrossers!

Natuurlijk was de wedstrijdbegeleiding uitstekend, de ervaren UWTC jury kent het ‘klappen van de zweep’. Een splinternieuw clubhuis en heerlijke nieuwe kleedkamers maakten het feest compleet. Alle ACC-ers waren dankbare gasten.

De afsluiter bij UWTC bleek dé ideale setting voor de laatste ACC wedstrijd. Natuurlijk waren er de Winners Jerseys voor de winnaars van de verschillende categorieën, maar ook een ACC jersey voor een ‘lucky winner’ uit elke categorie en een schitterende buff (sjaal) voor iedereen die 6 of meer ritten had gereden met chipregistratie.

Gelukkig hoefden we onze fietsen niet te wassen; die waren na afloop nog lekker schoon.

Volgend seizoen (st)rijden we natuurlijk weer op de verschillende parcoursen. Maar … de opzet van de competitie zal dan iets anders kunnen zijn.

Ons advies: like onze Facebook en volg ons op Instagram en Twitter. Alle nieuws over mogelijke veranderingen zullen we natuurlijk op onze website vermelden en dat delen via onze socials. Dan weet je in ieder geval wanneer je moet inschrijven 😉

UITSLAG

FOTO’S

Onze ‘Klik Brigade’ was – net zoals bij alle andere ACC wedstrijden – weer van de partij om alle deelnemers vast te leggen op de gevoelige plaat. Kristel Nijssen, Dick Visser, Klaas Groot en Hans Steekers maakten weer een serie bijzonder fraaie foto’s. Rinus’ sleutelbeen is gelukkig weer helemaal hersteld, dus hij maakte geen foto’s maar stapte natuurlijk weer op de crosser 🙂

De foto’s die Kristel maakte, vind je op myalbum.com/album/JeH31Ac8rWxG.

Dick Visser maakte een serie van de 40- categorie. Zijn foto’s vind je op photos.app.goo.gl/JwUag4P9qCxWhuua6.

De foto’s van Klaas Groot kun je vinden op photos.app.goo.gl/2YKZJXyPotXrRwUS9.

Hans Steekers deelde ook weer een twee bijzonder fraaie series foto’s op zijn Facebook. Sta jij er ook tussen? Tag jezelf of iemand anders dan gerust in zijn foto’s!

 

VIDEO

Natuurlijk deden Felix en Danny ook weer mee en natuurlijk maakten zij ook weer een paar gave video’s ??

https://www.youtube.com/watch?v=6cD6N8rKBy4

 

 

Categorieën: Uncategorized