Over een week kun je weer mee(st)rijden in de Amsterdamse Cross Competitie. Dan zie we elkaar weer in Nieuwveen. Als je wil meedoen, ben je inmiddels ingeschreven. Maar …

… als je bent ingeschreven, heb je dan al betaald? Voor bijvoorbeeld een nieuw rugnummer (Jeugd B, Jeugd C en Nieuwelingen)? Als je nog niet hebt betaald, doe dat dan nu meteen.

Het IBAN van de ACC is NL09 BUNQ 2036 6031 73

NIEUWE RUGNUMMERS

Dit seizoen zijn er nieuwe rugnummers voor Jeugd B, Jeugd C en Nieuwelingen. Dat betekent dat je een nieuwe rugnummer moet kopen. Nieuwe rugnummers kosten €5,00 en moeten worden betaald door dit bedrag over te maken op bovengenoemd IBAN. Vermeld daarbij ‘nieuw rugnummer’ en jouw volledige naam én categorie.

Het bovenstaande geldt ook als je jouw rugnummer kwijt bent en dus een nieuw rugnummer nodig hebt.

WEES OP TIJD

Om in seizoen 2019 mee te doen met de Amsterdamse Cross Competitie, moet je vóór 10 oktober 00:00 uur zijn ingeschreven via dit online inschrijfformulier. Aanmelden voor de ACC is geheel gratis, maar deelname aan de verschillende races niet. Je moet – net als vorig jaar – natuurlijk nog wel gewoon €4,00 betalen voor aanvang van elke race, maar hoeft je niet opnieuw in te schrijven.

De inschrijving sluit op 10 oktober om 00:00 uur en dan moet jouw betaling écht binnen zijn. Als jouw betaling dan niet binnen is, kun je helaas niet meedoen aan de Amsterdamse Cross Competitie. Ter plekke betalen of iets regelen is écht niet mogelijk.

INSCHRIJVING CHECKEN

Op deze pagina kun je checken of jouw online inschrijving goed is verwerkt.

 

Categorieën: Uncategorized