Het is elk jaar weer een genot: de eerste race van het cross seizoen. Sterker nog: de eerste ronde van de Amsterdamse Cross Competitie. Voor crossliefhebbers in en rondom Amsterdam is het een van de meest geanticipeerde wielerevenementen van het jaar.

Gelukkig – of helaas? – waren de weergoden ons weer gunstig gestemd, maar door de regen van de afgelopen dagen lag er tóch een goeie laag modder op een wederom prachtig parcours van de H.O.V. Automobielen Cyclocross in Nieuwveen. Bovendien waren er – waarschijnlijk door het goede weer – veel supporters, familie, vrienden en andere enthousiaste toeschouwers. Een goed – nee … prachtig! – begin van het crossseizoen ?

UITSLAG

FOTO’S

Ook dit jaar prijzen we ons weer gelukkig met gemotiveerde fotografen. Vanaf deze plaats willen wij jullie alvast heel hartelijk dank voor jullie geheel vrijwilliger bijdragen aan de Amsterdamse Cross Competitie. Zonder jullie is er geen ‘nagenieten’ …

We hebben – alvast – de volgende foto’s ontvangen ??

Hans Steekers: Dames / Nieuwelingen, Mannen 45+ & Mannen 45-

Kristel Nijssen: myalbum.com/album/sAEzYMi46uJ5

Guido Ruiter: photos.app.goo.gl/1JuPuEwjHEswKQYK6

Klaas Groot: photos.app.goo.gl/5KnQ87ZDdEhoDdYq8

Dick Visser: photos.app.goo.gl/je6qo6FanCjgXeVr5

Arie Bon: sportiefopdefoto.nl/albums/2019/cyclocross-nieuwveen-14-10-19

VIDEO

Danny Zuiderduin maakte natuurlijk weer een fraaie video tijdens zijn race bij de 45+.

De video die Felix van Hemert (ZWC DTS) maakte kun je hieronder zien.

https://www.youtube.com/watch?v=lmIZhjfV4sw

Willard Gerritsen maakte twee video’s – van de start en van de doorkomst ???

 

Categorieën: Uncategorized