Alweer de vijfde race van de Amsterdamse Cross Competitie en daarmee zijn we alweer op de helft van het ACC seizoen. Vandaag reden we bij HSV De Kampioen, op het altijd fraaie parcours van Wheelerplanet in Spaarnwoude.

Het weer was geweldig, we reden onder een strak blauwe lucht in een heerlijk zonnetje.

En er was weer blubber. Heel veel blubber. In het bos en langs het water aan de achterkant van het parcours. Net als bij de race bij HRC Excelsior was dit voor de één een vloek en voor de ander een zegen. Bijna elke fiets liep vol en regelmatig stonden de renners zonder schijfremmen wanhopig de boel weer gangbaar te maken. Maar ook de renners met schijfremmen konden niet altijd hun ronden rijden, zonder de boel weer gangbaar te maken.

Na de wedstrijden was er veel gezelligheid op de afspuitplaats. Daar hoorden we dat de ACC dames liever een nieuwe set wielen krijgen van hun eega’s dan een ring ?

Ook in Spaarnwoude stonden er weer veel crossfans langs het parcours; veel supporters, familie, vrienden en andere enthousiaste toeschouwers om alle renners aan te moedigen.

Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en komst 🙂

UITSLAG

FOTO’S

Klaas Groot maakte foto’s van de Jeugd, Dames en Nieuwelingen, Mannen 45- en Mannen 45+.

Andrew Smith maakte foto’s van (voornamelijk HSV De Kampioen) Jeugd en Dames. Andrew’s foto’s vind je op photos.app.goo.gl/eufqqn3AJ3uZfsPx6.

Kristel Nijssen maakte foto’s van de Mannen 45+. Kristel’s foto’s vind je op myalbum.com/album/fViJ5KADYgro.

De foto’s van Dick Visser vind je op photos.app.goo.gl/a6PUNkFbjgkgybj99.

Als we nog meer foto’s – en/of video’s – binnen krijgen, voegen we die natuurlijk toe aan dit bericht.

Categorieën: Uncategorized