Aan de Ouderkerkerplas lag dan niet zoveel zand als in Koksijde, maar het was ook deze race in het zand waar je het verschil kon maken. Natuurlijk waren er ook dit jaar weer een paar glibberige kantjes en just dat was voor diegenen met ‘zandprofiel’ weer even lastig doorkomen.

Zoals we zijn gewend aan de Ouderkerkerplas, was het parcours weer zwaar. In deze ronde van de Amsterdamse Cross Competitie moest je een beroep doen op zowel kracht als techniek bij deze mooie cross onder een lekker fris herfstzonnetje.

Het uitdagende, zware parcours nodigt elk jaar weer veel enthousiastelingen uit om naar de Ouderkerkerplas te komen. Ook dit jaar weer. Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en komst. Tot volgende week bij ARC Ulysses!

UITSLAG

FOTO’S

Ook dit keer waren onze ‘Fantastische Fotografen’ aanwezig om alle deelnemers vast te leggen op de gevoelige plaat. Kristel Nijssen, Klaas Groot, Dick Visser en Hans Steekers maakten weer een bijzonder fraaie serie foto’s.

Kristel maakte foto’s van de Mannen 45- en Mannen 45+.

Klaas maakte foto’s van de Jeugd, Dames en Nieuwelingen, Mannen 45- en Mannen 45+.

De foto’s van Dick Visser vind je op photos.app.goo.gl/SkkHAKrbiR4FWCVx9.

Hans Steekers deelde ook weer een fraaie series foto’s op zijn Facebook. Sta jij er ook tussen? Tag jezelf of iemand anders dan gerust in zijn foto’s!

Categorieën: Uncategorized