De tiende race in de Amsterdamse Cross Competitie. Dit keer waren we te gast bij ZWC DTS. Het parcours in Zaandam was de avond voorafgaand aan de cross om getoverd tot een flink modderbad.

Al komt het Kalverhoek CX parcours steeds meer klem tussen andere sportfaciliteiten, toch hadden de parcoursbouwers van DTS weer een mooie en uitdagende ronde uitgezet.

Glibberige en steeds dieper wordende blubber stroken langs de waterkanten maakten het lastig rijden. Het werd veel lopen, behalve voor de echt sterke mannen en vrouwen. Zij zijn daarom ook bovenaan in de uitslag te vinden.

Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en komst. Volgende week zien we je graag bij alweer laatste officiële ACC race bij UWTC! Zie we je daar? Anders zien we je wellicht nog op 31 december bij de Oliebollencross bij WVA.

DIEFSTAL

Deze mooie en goed georganiseerde cross kende helaas ook een minpunt: er is kleding langs het parcours en zelfs uit de kleedkamer verdwenen.

Uit de tas van een van de deelnemers zijn schoenen, overschoenen en een lange broek verdwenen. Wij vinden dit meer dan vervelend en bizar dat dit tijdens zo’n vriendelijk, gezellig en collegiaal evenement kan gebeuren …

Daarom een oproep aan jullie alle: als je als deelnemer iets vreemds ziet, aarzel dan niet om te vragen naar bijvoorbeeld aan welke wedstrijd iemand deelneemt en naar het nummer. Andere suggesties zijn ook welkom, maar t blijft erg vervelend dit en lastig tegen te gaan.

Hopelijk kunnen we met z’n alleen een beetje beter opletten en elkaar aanspreken. Daarmee kunnen we dit soort ellende in de toekomst hopelijk voorkomen!

LOST & FOUND

We hebben na afloop van alle wedstrijden nog een paar gevonden voorwerpen verzameld. Die nemen we natuurlijk mee naar de volgende wedstrijd. Mocht je op onderstaande foto iets zien dat van jou is, laat het ons dan gerust weten.

Mart Dominicus  mist sinds vorige week zijn zwarte, lange Pearl Izumi broek met ritsen aan de onderkant van de pijpen. Mart’s broek was verdwenen toen hij weer terugkwam in de kleedkamer bij ASC Olympia. Heb jij per ongeluk zijn broek meegenomen? Laat het ons dan even weten, dan brengen wij je in contact met Mart.

UITSLAG

FOTO’S

Kristel Nijssen, Dick Visser en Guido Ruiter stonden met hun camera’s langs het parcours om de prestaties van alle deelnemers vast te leggen op de gevoelige plaat. Wanneer we meer foto’s binnenkrijgen, voegen we die natuurlijk toe aan dit bericht.

De foto’s die Kristel maakte, vind je op myalbum.com/album/9RUeXGhg2PKH.

De foto’s van Dick vind je op photos.app.goo.gl/VE12Trh9x3TMrcW28.

De foto’s die Guido maakte, vind je op photos.app.goo.gl/4R8Ygss4LgwfQrHF6.

Categorieën: Uncategorized