Alweer de laatste race van het het ACC seizoen. Zoals we inmiddels zijn gewend in Uithoorn, was het weer een glad en modderig parcours met steile op- en afritten op speciaal aangelegde dijkjes rondom het nieuwe BMX parcours. Voldoende heerlijke ingrediënten voor zowel technische als powercrossers!

Niet alleen het parcours, ook de wedstrijdbegeleiding was wederom uitstekend; de ervaren UWTC jury kent het ‘klappen van de zweep’. Een bijzonder fraai clubhuis en heerlijke nieuwe kleedkamers maakten het feest compleet. Alle ACC-ers waren dankbare gasten.

De jaarlijkse afsluiter bij UWTC bleek net als voorgaande jaren dé ideale setting voor de laatste ACC wedstrijd. Ook dit jaar was er een – door Reessjurts gesponsorde –  ‘Winners Jerseys’ voor de winnaars van de verschillende categorieën, maar ook een ACC jersey voor een ‘lucky winner’ uit elke categorie.

Volgend seizoen (st)rijden we natuurlijk weer op de parcoursen waarop de ook dit jaar hebben gereden. Heb je goede ideeën of wellicht zelfs kritiek; laat het ons dan gerust weten. We luisteren graag naar je.

Blijf op de hoogte van de vorderingen als het nieuwe seizoen nadert; like onze Facebook en volg ons op Instagram en Twitter. Alle nieuws over mogelijke veranderingen zullen we natuurlijk op onze website vermelden en dat delen via onze socials. En dan weet je in ieder geval wanneer je moet inschrijven 😉

UITSLAG

FOTO’S

Deze laatste ACC ronde maakte Dick Visser een serie fraaie fietsfoto’s. Wist je trouwens dat Dick zelf een verdienstelijk crosser is? Hij is dit seizoen als 8e geëindigd in het ACC algemeen klassement.

De foto’s die Dick maakte, vind je op photos.app.goo.gl/CLQA7v9XQ7ZrrtjE9.

Daarnaast was de fotograaf van UWTC aanwezig, om alle deelnemers vast te leggen op de gevoelige plaat. Alle die foto’s kun je vinden op de Facebook pagina van UWTC.

 

Categorieën: Uncategorized