#CROSSISCOMING! En dus zijn we blij! Ondanks alle maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, kunnen we – samen met de wielerverenigingen in de regio Groot-Amsterdam – toch weer een nieuw ACC seizoen organiseren 😃👊🏻

Veel zaken rondom de ACC wedstrijden blijven zoals ze waren, maar je zult ongetwijfeld begrijpen dat we vanwege de COVID-19 maatregelen, een aantal zaken hebben gewijzigd.

We leggen ze hieronder graag uit. Om – zeker in deze tijden – goed voorbereid en vooral geïnformeerd (!) aan de start te verschijnen, vragen we je om onderstaande samenvatting goed te lezen. In deze samenvatting staan alle belangrijke updates voor het komende seizoen.

De volledige ACC 2020 reglementen, lees je op amscrosscomp.nl/reglement.

INSCHRIJVING

  • Je kunt alleen meedoen aan een ACC wedstrijd als je vooraf bent ingeschreven; of je nu maar één keer wil meedoen of meerdere keren. Bijschrijven bij afzonderlijke wedstrijden is niet mogelijk.
  • Alle categorieën – ook Jeugd A! – moeten vooraf inschrijven.
  • Jeugd A hoeft niet met transponder te rijden, maar de jury zou dat wel heel fijn vinden. Een stuurbordje is gratis te leen. Geef dat terug na afloop van de wedstrijd of competitie.

Inschrijven doe je hier van 22 september 20:00 uur tot 10 oktober 24:00 uur.

  • Als je dit jaar in een nieuwe klasse start (of je oude nummer kwijt bent) moet je een nummer kopen via de betaallink in het inschrijfformulier.
  • Als je hebt betaald, krijg je hiervan via de e-mail een bevestiging. Als je niet hebt betaald voor jouw nieuwe rugnummer, kun je niet meedoen aan de ACC!

WEDSTRIJDDAG

  • De organiserende verenigingen volgen de RIVM en KNWU regels. Volgens de KNWU regels mag een wedstrijddeelnemer, 1 begeleider meenemen.
  • Er zijn geen kleedruimtes binnen in een gebouw beschikbaar. Je moet dus buiten omkleden/ opfrissen (en ACC-ers zijn bikkels, dus dat komt helemaal goed 😉)
  • Het kan zijn dat gemeenten bepaalde eisen stellen aan de vergunning voor een wedstrijd. Bijvoorbeeld het maximaal aantal deelnemers. Daarom raden we je aan om de website van de organiserende vereniging goed in de gaten te houden.
  • De wedstrijden zijn iets ruimer na elkaar gepland, zodat de deelnemers van de verschillende wedstrijden van elkaar gescheiden blijven.
  • Voorafgaand aan de eigen wedstrijd mag er één ronde worden ingereden op het parcours. Inrijden tijdens een voorafgaande wedstrijd of voor de start van een andere klasse is TEN STRENGSTE VERBODEN. Doe je dat tóch, dan word je onmiddellijk gediskwalificeerd!

HOUD JE AAN DE REGELS

Dus: houd je gewoon aan bovenstaande maatregelen. Op die manier kunnen we weer een gaaf seizoen van de Amsterdamse Cross Competitie organiseren. Op die manier, houden we het net zo leuk als voorgaande jaren. Voor iedereen 😃👊🏻

 

Categorieën: Uncategorized