De eerste ronde van de Amsterdamse Cross Competitie zal worden verreden op zondag 17 oktober. We zijn dan te gast wij WV Amsterdam op Sportpark Sloten. Dat zouden we vorig seizoen ook al zijn, maar we weten allemaal wel hoe dat is verlopen. Laten we het daar maar niet meer over hebben …

De inschrijving voor de Amsterdamse Cross Competitie start op woensdag 15 september om 20:00 uur. Je hebt dan drie weken om je in te schrijven voor de mooiste, meest uitdagende en leukste cross in Amsterdam en omstreken! De inschrijving sluit op zondag 10 oktober om 24:00 uur.

Daarna hebben wij (de organisatie) nog een week om alle inschrijvingen te verwerken en voorbereidingen te treffen voor de eerste race bij WVA.

De komende weken zullen alle organiserende verenigingen samen met de organisatie van de Amsterdamse Cross Competitie en met elkaar afspraken maken, over de verdere invulling van de ACC kalender. Zodra we deze afspraken scherp hebben, zullen we ook de volledige ACC Kalender 2021 kunnen publiceren.

Dus: houd onze de website en socials scherp in de gaten!

Natuurlijk ten overvloede, maar alle organiserende verenigingen onderschrijven alle RIVM en KNWU richtlijnen en zullen deze als uitgangspunt nemen.

STAY TUNED! #CROSSISCOMING 😃👊🏻

Categorieën: Uncategorized