Over een week kun je weer mee(st)rijden in de Amsterdamse Cross Competitie. Ja écht! Dan gaan we weer. Dan mogen we weer. Dan zien we elkaar weer op het Twiske. Als je wil meedoen, ben je inmiddels ingeschreven. Maar …

… als je bent ingeschreven, heb je dan ook al betaald voor je nieuwe rugnummer? Als je er een nodig hebt, en je hebt nog niet betaald, doe dat dan gewoon nu meteen.

Het IBAN van de ACC is NL09 BUNQ 2036 6031 73

Je betaling moet écht binnen zijn voor aanvang van de eerste wedstrijd!

Als jouw betaling dan niet binnen is, kun je niet meedoen aan de Amsterdamse Cross Competitie. Ter plekke betalen of iets regelen is écht niet mogelijk.

Hoewel de aanmelding voor de ACC geheel gratis is, is deelname aan de verschillende races dat niet. Je moet – net als voorgaande jaren – natuurlijk nog wel gewoon voor je deelname betalen vóór aanvang van elke race. Maar hoeft je niet elke keer opnieuw in te schrijven. Voor elke wedstrijd betalen volwassenen € 4,00 je ‘aan de tafel’ van de organiserende vereniging. Jeugdrenners betalen € 2,00.

WEES OP TIJD!

Zeker voor de eerste wedstrijd is het verstandig om ruim van te voren aanwezig te zijn. We weten van voorgaande jaren dat het de eerste wedstrijd altijd erg druk is; gewoon omdat het weer de eerste race van het jaar is.

Gelukkig is het op de eerste wedstrijddag nog niet koud – we schijnen zondag zelfs een klein zonnetje te krijgen! – de koffie is warm en er zijn verschillende wedstrijden waar de (jeugdige) renners het echt gaaf vinden als ze worden aangemoedigd door de ‘oude(re) garde’.

Neem je KNWU licentie mee; die moet worden getoond!

STARTTIJDEN

Bij alle wedstrijden in de Amsterdamse Cross Competitie wordt er zoveel mogelijk dezelfde, onderstaande starttijden aangehouden. Afwijkende tijden worden tijdig vermeld op de kalender pagina en natuurlijk via onze socials.

10:00 uur – Jeugd B (ca. 22 min wedstrijd)
10:02 uur – Jeugd A (ca. 16 min wedstrijd)
10:40 uur – Nieuwelingen-jongens (ca. 35 min wedstrijd)
10:41 uur – Jeugd C & Dames-15+ (ca. 35 min wedstrijd)
11:45 uur – Heren 45+ (ca. 45 min wedstrijd)
13:00 uur – Heren 45- (ca. 50 min wedstrijd)

INSCHRIJVING CHECKEN

Check hier of je inschrijven voor seizoen 2021 goed is

INSCHRIJVING WIJZIGEN

Mocht er tóch iets niet helemaal kloppen in jouw gegevens, kun je die zelf wijzigen via een online wijzigingsformulier.

Hier kun je jouw gegevens voor seizoen 2021 wijzigen

Verzoeken tot wijziging via e-mail worden niet in behandeling genomen.

 

Categorieën: Uncategorized