Zondag 12 december zijn we met z’n allen te gast op het altijd uitdagende parcours van ASC Olympia. Inmiddels weten we eigenlijk allemaal wel wat de geldende COVID richtlijnen zijn tijdens de Amsterdamse Cross Competitie. Maar we willen ze toch graag nog eens onder de aandacht brengen.

Door huidige coronamaatregelen kunnen we ook bij ASC Olympia op een veilige en verantwoorde manier met elkaar (st)rijden. Onderstaande regels en richtlijnen zijn niet alleen voor de (st)rijders, maar zeker ook voor begeleiders en vrijwilligers.

  • Alleen betalen met PIN
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Met uitzondering van de WC, is de kantine gesloten
  • De kleedkamers gesloten onder het clubhuis zijn gesloten
  • Er is geen afspuitplaats
  • Ben je klaar met jouw race? Ga dan gewoon naar huis
  • Per renner mag er één begeleider meekomen

We gaan er vanuit dat we (ook) met deze regels en richtlijnen weer een gave cross kunnen rijden! Tot zondag!

Categorieën: Uncategorized