#CROSSISCOMING! Ja, écht waar! En dus zijn we weer blij! Hoewel we vorig jaar in maar liefst negen (!) wedstrijden hebben kunnen (st)rijden, lijkt het er voor het komende seizoen op, dat we – samen met de wielerverenigingen in de regio Groot-Amsterdam – toch weer een nieuw ACC seizoen organiseren 😃👊🏻

De eerste ronde van de Amsterdamse Cross Competitie zal worden verreden op zondag 16 oktober. We zijn dan te gast in Nieuwveen.

De inschrijving voor de Amsterdamse Cross Competitie start op maandag 19 september om 20:00 uur. Je hebt dan drie weken om je in te schrijven voor de mooiste, meest uitdagende en leukste crossen in Amsterdam en omstreken! De inschrijving sluit op zondag 10 oktober om 23:59 uur.

Daarna hebben wij (de organisatie) nog een week om alle inschrijvingen te verwerken en voorbereidingen te treffen voor de eerste race bij Nieuwveen.

AANMELDEN

  • Je kunt alleen meedoen aan een ACC wedstrijd als je vooraf bent ingeschreven; of je nu maar één keer wil meedoen of meerdere keren. Bijschrijven voor afzonderlijke wedstrijden is niet mogelijk. Hiervan zijn alléén uitgezonderd de jeugd en Nieuwelingen.

Aanmelden doe je hier van 19 september 20:00 uur tot 10 oktober 23:59 uur.

  • Als je dit jaar in een nieuwe klasse start (of je oude nummer kwijt bent) moet je een nummer kopen via de betaallink in het inschrijfformulier.
  • Als je niet hebt betaald voor jouw nieuwe rugnummer, kun je niet meedoen aan de ACC!

HOUD JE AAN DE REGELS

De volledige ACC 2022 reglementen, lees je op amscrosscomp.nl/reglement.

2022 KALENDER

De komende weken zullen alle organiserende verenigingen samen met de organisatie van de Amsterdamse Cross Competitie en met elkaar afspraken maken, over de verdere invulling van de ACC kalender. Zodra we deze afspraken scherp hebben, zullen we ook de volledige ACC Kalender 2022 kunnen publiceren.

Dus: houd onze de website en socials scherp in de gaten!

 

STAY TUNED! #CROSSISCOMING 😃👊🏻

Categorieën: Uncategorized