Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas! Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas! Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas! Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas! DOORTREKKEN,  uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas! Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas!Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas! Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas! Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas! Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas! Uit laten rollen, lichtjes de achterrem aan laten slepen en lichte druk op de pedalen houden. En dan weer dertig meter full-gas!

En dan 600 meter volle volle bak, zigzag, 500 meter volle bak, start-finish.

En al naar gelang de categorie 2 tot 10 keer. Als je nou nog geen bochten kan rijden weet ik het niet meer.

UITSLAG

FOTO’S EN ZO

Dick Visser maakte natuurlijk weer foto’s. Zijn foto’s vind je op dickvisser.nl/photos/acc/2022/02.

En ook Hans Steekers maakte weer foto’s. De foto’s van Hans vind je op zijn Facebook.

Ben je benieuwd naar jouw tijden? Die vind je natuurlijk op Mylaps.

De volledige Competitiestand tot nu toe, vind je op amscrosscomp.nl/competitie.

 

Categorieën: Uncategorized