Als je zondag 29 oktober vanaf de A9 naar de cross van HSV De Kampioen in Spaarnwoude komt, houd er dan rekening mee dat de A9 tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Badhoevedorp volledig is afgesloten.
Al het verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2. Houd rekening met 10-30 min extra reistijd.

Lees dit bericht voor meer informatie.

 

En als je dan (weer) op de A9 rijdt en er bijna bent is er de brug-A9 over Zijkanaal C. Deze heeft zondag twee openingen: om 08:50 uur en om 10:20 uur, die ongeveer 10 minuten duren.

Voor wie binnendoor vanuit het centrum of vanaf de A5 door het havengebied wil komen aanrijden: er is een storing aan de Buitenhuizerbrug over het Zijkanaal C (N202) , waardoor er tot en met 29 oktober geplande noodbedieningen zijn om het vaarverkeer te kunnen doorlaten. Houd rekening met vertraging tussen 09:10 uur en 10:10 uur. Je kunt beter aanrijden over de A9 en A22 via afslag 1 (IJmuiden).

Lees dit bericht voor meer informatie.

Categorieën: Uncategorized