UITSLAGEN: ACC #5 HET TWISKE

De ‘klassieker’ op Het Twiske die traditiegetrouw werd georganiseerd door FC Trappist. Met een indrukwekkend aantal deelnemers! Volgens ons zelfs een record: 284 renners stonden aan de start van de vijfde race van het seizoen.

De Amsterdamse Cross Competitie: de mooiste, meest uitdagende en leukste cross in Amsterdam en omstreken. Voor alle leeftijden en niveaus.

WINNAAR: SANDER BOERKAMP

Elke week vragen we een winnaar wat hij/zij van de Amsterdamse Cross Competitie vindt. En hoe hij/zij de race hebben beleefd. Sander Boerkamp won de Nesser Cross in de categorie 40+, nadat hij twee jaar achter elkaar de finish niet wist te halen …

SPONSOR: GIANT STORE BEEKHOVEN

De alweer achtste editie van de Amsterdamse Cross Competitie: de door FC Trappist georganiseerde Twiske Cross. En natuurlijk wordt deze cross ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door trouwe sponsors Jan en Jeffrey Beekhoven van Giant Store Beekhoven.

WINNAAR: NOERY WEBER

Niet alleen ‘grote’ maar ook ‘kleine’ renners (st)rijden wekelijks om de hoogste podiumplaatsen. We vroegen Noery Weber (10) – winnaar in categorie Jeugd A bij HRC Excelsior – wat hij van de wedstrijd vond.

WINNAAR: ROSAN KOPER

We vroegen Rosan Koper – winnaar van de Vrouwenrace bij HRC Excelsior – na afloop van de wedstrijd (zoals we dat aan veel winnaars vragen), wat zij nu zo leuk vindt aan de Amsterdamse Cross Competitie.

De Amsterdamse Cross Competitie: de mooiste, meest uitdagende en leukste cross in Amsterdam en omstreken. Voor alle leeftijden en niveaus.

WINNAAR: RON VROOM

We vroegen Ron Vroom – winnaar van de 40+ race bij HRC Excelsior – na afloop van de wedstrijd (net zoals we vorige week aan Dennis Souverein vroegen), wat hij nu zo leuk vindt aan de Amsterdamse Cross Competitie.

UITSLAGEN: ACC #3 HRC EXCELSIOR

Hoewel we dit jaar de zandbank in de manege moesten missen, werd er toch een flinke strijd geleverd op het zompige parcours dat HRC Excelsior voor ons had uitgezet. Ondanks een flinke bries waren er – natuurlijk – weer veel supporters, familie, vrienden en andere enthousiaste toeschouwers om alle renners aan te moedigen.