ASSERTIVITEIT TRAINEN

Als je begint met wielrennen kan het gebeuren dat je er bij de eerste ritten volledig afgereden wordt. Ook al heb je longen als een renpaard, de benen van Dylan Groenewegen en de VO2max van een roeier, als je vierkant de bocht door gaat, bang bent tussen de wielen en remt bij iedere tempowisseling blijft het lastig. Het gaat er derhalve om je assertiviteit te trainen!

NIET MUL

In deze tijd van verkiezingstrijd hoor je te pas en te onpas de term innovatie vallen. Innovatie is dan altijd een oplossing die nog moet worden bedacht. Ook in de Amsterdamse Cross Competitie is het tijd voor innovaties! Starten in het zand. Hier was het probleem de oplossing.

ZOMER- & WINTERTIJD

Spaarnwoude was zwaar. Zwaar door de hoogteverschillen, zwaar door de zompige modder, zwaar door de tegenstanders en zwaar door zomertijd / wintertijd. Verstoorde bioritmes. Een uur te laat naar bed, een uur te laat op. Allang licht als je opstaat. En het vooruitzicht dat het om vijf uur ‘s middags al weer donker wordt.

29 OKTOBER: VERKEERSHINDER

Zondag 29 oktober is er richting HSV De Kampioen in Spaarnwoude verkeershinder. De A9 is volledig afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Badhoevedorp. Daarnaast is er een storing aan de Buitenhuizerbrug over het Zijkanaal C, waardoor er hinder voor het wegverkeer, met name op de N202.

#CROSSISCOMING!

De eerste ronde van de mooiste, meest uitdagende en leukste cross in Amsterdam en omstreken zal worden verreden op zondag 15 oktober. Traditiegetrouw zijn we dan weer te gast in Nieuwveen. De inschrijving start op vrijdag 15 september om 18:00 uur en sluit op zondag 8 oktober om 20:00 uur.