INSCHRIJVING 2019 GEOPEND!

Vanaf vandaag – 13 september 2019 – kun je inschrijven voor seizoen 2019 van de Amsterdamse Cross Competitie. Om goed voorbereid – en vooral geïnformeerd! – aan de start te verschijnen, vragen we je om onderstaande samenvatting goed te lezen. In deze samenvatting staan alle belangrijke updates voor het komende seizoen.

UITSLAGEN: ACC #11 UWTC

Bij UWTC kwam het gevaar meer van de afrastering dan van het parkoers zelf: steile op- en afritten op speciaal aangelegde dijkjes rondom het nieuwe BMX parcours. Voldoende lekkere ingrediënten voor zowel technische als powercrossers!

LAATSTE WEDSTRIJD & PRIJSUITREIKING

We willen er misschien nog niet bij stilstaan, maar de Amsterdamse Cross Competitie nadert voor dit seizoen al weer het einde. De laatste wedstrijd wordt georganiseerd door en verreden bij UWTC op zondag 6 januari. Na de laatste race volgt in het clubhuis de prijsuitreiking van de competitie.

WINNAAR: VICTOR BROEX

Elke week vragen we een winnaar wat zij van de Amsterdamse Cross Competitie vinden. En hoe zij hun wedstrijd hebben beleefd. De race in de 40- categorie bij ZWC DTS werd gewonnen door Victor Broex. We vroegen ook aan Victor hoe zijn wedstrijd ging en wat hij van de ACC vindt.

WINNAAR: VIEGO TIJSSEN

Elke week vragen we een (of twee) winnaar(s) wat zij van de Amsterdamse Cross Competitie vinden. En hoe zij hun race hebben beleefd. De jeugd B race bij ASC Olympia werd gewonnen door Viego Tijssen van WTC De Amstel. We vroegen Viego hoe hij de race heeft ervaren en wat hij van de ACC vindt.

WINNAAR: MARIANNE VAN LEEUWEN

Elke week vragen we een (of twee) winnaar(s) wat zij van de Amsterdamse Cross Competitie vinden. En hoe zij hun race hebben beleefd. Marianne van Leeuwen won de race bij ARC Ulysses bij de vrouwen. Marianne schreef een fraai betoog voor onze website 😊

ACC 2018 WINNERS JERSEY

Sommige ACC deelnemers was het al opgevallen, toen Mariska en Willard afgelopen zondag, bij ARC Ulysses werden gefotografeerd door Rinus: de ACC 2018 Winners Jersey is klaar! Een écht ACC Jersey. Een échte winnaarstrui!

UITSLAGEN: ACC #8 ARC ULYSSES

Deze ronde reden we bij ARC Ulysses op Sportpark De Weeren. En deze ronde hadden we ook voor het eerste een beetje aardige modder. Dat is waar we toch eigenlijk allemaal op zaten te wachten? Het parcours niet extreem zwaar, maar door alle blubber moest je toch wel goed uitkijken om niet op je plaat te gaan.