Op deze pagina vind je de standen, per categorie. Onderaan de spreadsheet zitten tabjes om een andere categorie te kiezen.

Als je op woensdag na jouw eerste wedstrijd niet in het klassement voorkomt, is er iets fout gegaan en kan je reclameren.

Reageer dus niet vóór woensdag!

NIEUWELINGEN & VROUWEN

Hoewel Nieuwelingen en Vrouwen in één competitie – en dus tegen elkaar – rijden, is er voor beide categorieën een apart prijzenschema. Van deze schema’s zijn daarom aparte tabbladen gemaakt.

40+, 50+ & 60+

De categorieën 40+ en 50+ rijden voor één prijzenschema. Deze tabbladen zijn alleen ter info, zodat je jezelf kunt vergelijken met jouw leeftijdsgenoten. Ook voor de 60+ categorie is een apart prijzenschema en hebben daarom een apart tabblad.

JEUGD

Voor jeugdrenners werkt het systeem op basis van je naam, in plaats van jouw vaste rugnummer. Als je in een uitslag met een iets andere naam staat, laat het ons weten; dan kunnen we dat aanpassen.

GEAUTOMATISEERD

Sinds 2015 worden de competitiestanden geautomatiseerd (en niet meer handmatig) bijgewerkt op basis van de uitslagen. Dit betekent ook dat deze standen onder voorbehoud zijn, zolang er (tot dinsdagavond) nog protesten over een wedstrijduitslag kunnen binnenkomen bij de jury van de organiserende vereniging.

Klopt er volgens jou iets niet in de wedstrijduitslagen? Dan kunt je tot dinsdagavond reclameren. Dat moet je doen bij de vereniging die de race organiseerde. Het e-mailadres vind je bij de uitslagen.

Als je denkt dat er iets niet klopt in de competitiestand, kun je vanaf woensdag reclameren. Dit kun je doen via ons contactformulier.