De Amsterdamse Sport Club Olympia heeft een groot aantal leden die naast wielrennen of baanwielrennen, ook heel regelmatig crossen of mountainbiken. Op Sportpark Sloten (naast het Velodrome Amsterdam) is daarvoor een speciaal mountainbike & cyclocross parcours aangelegd, maar ze rijden ook in Landschapspark De Oeverlanden en in het Amsterdamse Bos.

Het uitdagende mountainbike- & cyclocross parcours van ASC Olympia heeft alle uitdagingen van een moderne ‘trail’: steile heuvels, smalle afdalingen en uitdagende hindernissen die het uiterste van je fietsbeheersing, uithoudingsvermogen en lef vragen. Ben jij sterk genoeg, fit en heb je lef? Kom dan mountainbiken of crossen bij ASC Olympia!

Bij ASC Olympia zijn er het gehele jaar door meer dan genoeg mogelijkheden voor cyclocross en mountainbike enthousiastelingen!

In het zomerseizoen – van april tot en met september – rijden de Olympianen zowel op dinsdag- als donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur. In het winterseizoen – van oktober tot en met maart – zijn de trainingen op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur.

Wil je een keer een proefles volgen? Kom dan gerust een keer met ASC Olympia meerijden. Als je zelf geen mountainbike hebt, dan kun je bij ASC Olympia – volledig gratis en zonder verplichtingen – een proefles volgen op een mountainbike van de vereniging. Neem wel eerst even contact op met ASC Olympia.

Bekijk ook de ASC Olympia Facebook, hun Instagram of volg ze op Twitter 🙂