Om in seizoen 2022 mee te doen met de Amsterdamse Cross Competitie, moet je online inschrijven. Je kunt inschrijven van maandag 19 september 20:00 uur tot maandag 10 oktober 23:59 uur.

Inschrijven voor seizoen 2022 doe je hier

Aanmelding voor de ACC is geheel gratis. Nadat je bent aangemeld, kun je de rest van het seizoen meedoen met elke wedstrijd in de Amsterdamse Cross Competitie. Natuurlijk moet je nog wel gewoon inschrijfgeld betalen voor elke race.

NIET GEREGISTREERD = NIET MEEDOEN

Als je zonder van te voren in te schrijven naar een wedstrijd komt, dan kun je helaas niet (meer) meedoen. Je moet van te voren zijn ingeschreven; Bijschrijven kan ook dit seizoen niet!

Uitgezonderd de jeugdcategorieën ! Hier kan wel worden bijgeschreven.

INSCHRIJVING CHECKEN

Binnenkort kun je hier checken of je inschrijven voor seizoen 2022 goed is

INSCHRIJVING WIJZIGEN

Mocht er tóch iets niet helemaal kloppen in jouw gegevens, kun je die – vanaf oktober – zelf wijzigen via een online wijzigingsformulier.

Verzoeken tot wijziging via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Wijzigingen in chipnummers kunnen worden doorgegeven tot woensdagavond 20:00 uur voorafgaand aan een wedstrijd, via dit online wijzigingsformulier. Wijzigingen die daarna worden doorgegeven, worden pas de week erna verwerkt.

Niet volledig of correct ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen of beantwoord. Op verzoeken tot wijziging via het contactformulier of e-mail wordt niet gereageerd.