UWTC – één van de ACC partners (zij organiseren de laatste ACC wedstrijd op 6 januari) – hebben een heel gave clinic veldrijden op de kalender staan. Speciaal voor jeugdrenners. In de herfstvakantie! Deze clinic wordt gegeven op dinsdag 23 oktober van 10:00 uur tot 13:00 uur op het parcours UWTC, op Sportpark de Randhoorn in Uithoorn. Alle jonge liefhebbers van veldrijden uit de KNWU districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zijn uitgenodigd.

CLINIC VELDRIJDEN

De clinic is een heel goede gelegenheid om jouw cyclocross-skills nog even op te frissen, zéker als je meedoet aan de Amsterdamse Cross Competitie. Gerard Keijzer – trainer van het UWTCX Team – en Peter Zijerveld – talentcoach van de KNWU – geven deze clinic. Daarnaast zullen er ongetwijfeld een aantal ervaren leden van het UWTCX Team bij zijn om Gerard en Peter te assisteren.

Het UWTCX Team heeft in 2017 een paar heel fraaie podiumplaatsen behaald in de nationale veldrit competitie. Op de dinsdagavond na de clinic komen ze in actie tijdens de Nacht van Woerden.

SPLINTERNIEUW PARCOURS

UWTC houdt deze clinic omdat ze trots zijn op hun nieuwe en uitdagende trainingsveld voor veldrijden (en natuurlijk ook hun mooie, nieuwe clubhuis). Ze willen die graag laten zien en ook jou graag zelf alle mogelijkheden laten ervaren van hun splinternieuwe parcours: heuvel op en af rijden, de zandbak, hindernissen nemen, bochten rijden en nog veel meer!

DOE OOK MEE!

Deze clinic veldrijden is speciaal voor jeugdrenners van 8 t/m 14 jaar, die in het bezit zijn van een KNWU wedstrijdlicentie of KNWU basislidmaatschap. Je kunt meedoen op je cyclocrosser of op je mountainbike. Natuurlijk zijn je helm en handschoenen verplicht.

De kosten van deze clinic zijn slechts €5,00 per deelnemer. Je kunt inschrijven via deze link. Doe dat snel want de plaatsen zijn beperkt en vol=vol.

Na afloop biedt UWTC graag alle deelnemers (en ouders!) een broodje en soep aan 🙂

 

Categorieën: Uncategorized