#CROSSISCOMING! Driewerf hoera! Want ook dit jaar organiseren we – samen met de wielerverenigingen in de regio Groot-Amsterdam – wederom een nieuw ACC seizoen 😃👊🏻

De eerste ronde van de Amsterdamse Cross Competitie zal worden verreden op zondag 15 oktober. Traditiegetrouw zijn we dan weer te gast in Nieuwveen.

De inschrijving voor de Amsterdamse Cross Competitie start op vrijdag 15 september om 18:00 uur. Je hebt dan drie weken om je in te schrijven voor de mooiste, meest uitdagende en leukste crossen in Amsterdam en omstreken! De inschrijving sluit op zondag 8 oktober om 20:00 uur.

Daarna hebben wij (de organisatie) nog een week om alle inschrijvingen te verwerken en voorbereidingen te treffen voor de eerste race bij Nieuwveen.

AANMELDEN

  • Je kunt alleen meedoen aan een ACC wedstrijd als je vooraf bent ingeschreven; of je nu maar één keer wil meedoen of meerdere keren. Bijschrijven voor afzonderlijke wedstrijden is niet mogelijk. Hiervan zijn alléén uitgezonderd de jeugd en Nieuwelingen.

Aanmelden doe je hier van 15 september 18:00 uur tot 8 oktober 20:00 uur.

  • Als je dit jaar in een nieuwe klasse start (of je oude nummer kwijt bent) moet je een nummer kopen via de betaallink in het inschrijfformulier.
  • Als je niet hebt betaald voor jouw nieuwe rugnummer, kun je niet meedoen aan de ACC!

TIP: Heb je een (jeugd)rugnummer dat je niet meer gaat gebruiken? Geef of verkoop dat dan door aan een ander!

REGLEMENTEN

De volledige ACC 2023 reglementen, lees je op amscrosscomp.nl/reglement.

KALENDER

De komende weken zullen alle organiserende verenigingen samen met de ACC organisatie en met elkaar, afspraken maken over de verdere invulling van de kalender. Zodra we deze afspraken scherp hebben, zullen we ook de volledige ACC Kalender 2023 kunnen publiceren.

Dus: houd onze de website en socials scherp in de gaten!

 

STAY TUNED! #CROSSISCOMING 😃👊🏻

Categorieën: Uncategorized