Als je dit seizoen nog niet hebt meegedaan aan de Amsterdamse Cross Competitie, moet je eerst aanmelden via dit online inschrijfformulier. Deze aanmelding is is geheel gratis. Nadat je bent aangemeld, kun je de rest van het seizoen meedoen met elke wedstrijd in de Amsterdamse Cross Competitie. Natuurlijk moet je nog wel gewoon €4,00 inschrijfgeld betalen voor elke race, maar hoeft je niet opnieuw in te schrijven; eenmaal ingeschreven blijft ingeschreven.

NIET GEREGISTREERD?

Als je zonder van te voren in te schrijven naar een wedstrijd komt, dan kun je ‘bijschrijven aan de tafel’. In dat geval betaal je naast €4,00 inschrijfgeld voor de race, óók €5,00 administratiekosten. Daarna kun je natuurlijk wel gewoon meedoen met de race, maar je wordt niet opgenomen in de uitslag.

Alleen wanneer je vooraf, online inschrijft, word je opgenomen in de uitslag.

INSCHRIJVING CHECKEN

Als je checken of jouw online inschrijving goed is verwerkt, kunt je dat hier checkenJe kunt op basis van jouw initialen opzoeken, wat jouw rugnummer, categorie en chipnummer is. Wij verwerken nieuwe aanmeldingen met enige regelmaat, maar niet elke minuut van de dag. Dit systeem is nog ouderwets ‘handwerk’ en niet geautomatiseerd. Bovendien wordt het gedaan door vrijwilligers, in hun vrije tijd. Het kan dus zijn dat het een dag (of soms zelfs langer) duurt voordat jouw aanmelding zichtbaar is verwerkt en dus zichtbaar is.

INSCHRIJVING WIJZIGEN

Mocht er tóch iets niet helemaal kloppen in jouw gegevens, kun je die zelf wijzigen via dit online formulier. Vink onderaan het formulier wel aan, dat het een wijziging in plaats van een nieuwe aanmelding is.

Gewijzigd kunnen worden:

  • Geboortejaar (voor de B-categorie)
  • Nieuweling of Dame (voor de C-categorie)
  • Chipnummer

Verzoeken tot wijziging via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Zie je op vrijdag jouw wijziging niet, dan is die niet verwerkt. Je kunt dan nog op zondag bijschrijven (zie hierboven). Nogmaals: dit systeem is nog ouderwets ‘handwerk’ en niet geautomatiseerd. Bovendien wordt het gedaan door vrijwilligers, in hun vrije tijd. Het kan dus zijn dat het een dag (of soms zelfs langer) duurt voordat jouw aanmelding zichtbaar is verwerkt en dus zichtbaar is.

Wedstrijduitslagen worden opgemaakt met bij de organisatie bekende gegevens. Als er bij een wedstrijd een onbekend chipnummer in de uitslag naar voren komt, wordt die verwijderd. Alleen wijzigingen die online zijn doorgegeven worden verwerkt. Er worden achteraf en handmatig geen correcties doorgevoerd.

Een wijziging van de naam van jouw wielervereniging (of het er van gaan vermelden) kun je niet via deze website regelen. Wijzigingen van verenigingen worden alleen doorgevoerd met behulp van een (door jezelf) geprint en volledig ingevuld formulier inclusief een foto(kopie) van jouw KNWU lidmaatschapskaart waarop de naam van jouw vereniging staat vermeld.

Wijzigingen kunnen worden doorgegeven tot donderdagavond 20:00 uur voorafgaand aan een wedstrijd, via het online formulier. Wijzigingen die daarna worden doorgegeven, worden pas de week erna verwerkt.

Aanmelden en/of wijzigingen voor de Amsterdamse Cross Competitie

Niet volledig of correct ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen of beantwoord. Op verzoeken tot wijziging via het contactformulier of e-mail wordt niet gereageerd.