Om in seizoen 2020 mee te doen met de Amsterdamse Cross Competitie, moet je online inschrijven. Je kunt inschrijven van 22 september 20:00 uur tot 10 oktober 24:00 uur.

Inschrijven voor seizoen 2020 doe je hier.

Aanmelding voor de ACC is geheel gratis. Nadat je bent aangemeld, kun je de rest van het seizoen meedoen met elke wedstrijd in de Amsterdamse Cross Competitie. Natuurlijk moet je nog wel gewoon €4,00 inschrijfgeld betalen voor elke race. Mogelijk moet je voor een afzonderlijke wedstrijd opnieuw inschrijven in verband met nieuwe COVID-19 maatregelen.

NIET GEREGISTREERD?

Als je zonder van te voren in te schrijven naar een wedstrijd komt, dan kun je helaas niet (meer) meedoen. Je moet van te voren zijn ingeschreven; Bijschrijven kan dit seizoen niet.

INSCHRIJVING CHECKEN

Check hier of jouw inschrijving goed is verwerkt.

INSCHRIJVING WIJZIGEN

Mocht er tóch iets niet helemaal kloppen in jouw gegevens, kun je die – vanaf half oktober – zelf wijzigen via het online formulier. Vink onderaan het formulier wel aan, dat het een wijziging in plaats van een nieuwe aanmelding is.

Verzoeken tot wijziging via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Wijzigingen in chipnummers kunnen worden doorgegeven tot donderdagavond 20:00 uur voorafgaand aan een wedstrijd, via het online formulier. Wijzigingen die daarna worden doorgegeven, worden pas de week erna verwerkt.

Niet volledig of correct ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen of beantwoord. Op verzoeken tot wijziging via het contactformulier of e-mail wordt niet gereageerd.