Om in seizoen 2020 mee te doen met de Amsterdamse Cross Competitie, moet je online inschrijven. We openen de inschrijving – net zoals we dat vorig jaar deden – één maand voor aanvang van de ACC.

Aanmelding voor de ACC is geheel gratis. Nadat je bent aangemeld, kun je de rest van het seizoen meedoen met elke wedstrijd in de Amsterdamse Cross Competitie. Natuurlijk moet je nog wel gewoon €4,00 inschrijfgeld betalen voor elke race, maar hoeft je niet opnieuw in te schrijven. Eenmaal ingeschreven blijft ingeschreven.

NIET GEREGISTREERD?

Als je zonder van te voren in te schrijven naar een wedstrijd komt, dan kun je ‘bijschrijven aan de tafel’. In dat geval betaal je een ‘daginschrijving’ van €5,00. Als daginschijver wordt je wel opgenomen in de daguitslag, maar niet in de competitiestand.

Alleen wanneer je vooraf, online inschrijft, word je opgenomen in de competitiestand.

INSCHRIJVING CHECKEN

Op deze pagina kun je checken of jouw online inschrijving goed is verwerkt.

INSCHRIJVING WIJZIGEN

Mocht er tóch iets niet helemaal kloppen in jouw gegevens, kun je die – vanaf half oktober – zelf wijzigen via het online formulier. Vink onderaan het formulier wel aan, dat het een wijziging in plaats van een nieuwe aanmelding is.

Verzoeken tot wijziging via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Wijzigingen in chipnummers kunnen worden doorgegeven tot donderdagavond 20:00 uur voorafgaand aan een wedstrijd, via het online formulier. Wijzigingen die daarna worden doorgegeven, worden pas de week erna verwerkt.

Niet volledig of correct ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen of beantwoord. Op verzoeken tot wijziging via het contactformulier of e-mail wordt niet gereageerd.