We vroegen Judith van Maanen – winnaar van de eerste race bij de Vrouwen – na afloop van de wedstrijd (net als Jelle Boonstra), wat zij nu zo leuk vindt aan de Amsterdamse Cross Competitie. En wat zij vond van de eerste cross van het seizoen.

Lees hieronder Judith’s reactie …

Crossen in de Amsterdamse Cross Competitie vind ik echt geweldig. Jong, oud, prof, wedstrijdrenner, recreant, ieder voert er zijn eigen battle. Iedereen moedigt elkaar aan en ondertussen beconcurreren we elkaar stevig.

“Qua parcours doen ACC wedstrijden niet onder voor de nationale veldritten.”

Cyclo & Cross in Nieuwveen heeft altijd de aftrap van de Amsterdamse Cross Competitie. Het is een zware koers; je hebt geen enkel moment om even op adem te komen. UWTC maakt er altijd weer een uitdagend en technisch parcours van.

En dan is het natuurlijk helemaal te gek als je wint 🙂

Categorieën: Uncategorized