We willen er eigenlijk nog niet bij stilstaan, maar de Amsterdamse Cross Competitie is bijna ten einde. Morgen (st)rijden we nog één keer met én tegen elkaar bij UWTC.

PRIJSUITREIKING

Net zoals in voorgaande jaren zullen meteen na de wedstrijd de beste drie renners van elke wedstrijd worden gehuldigd. Na de laatste race volgt in het clubhuis de prijsuitreiking van de hele competitie met natuurlijk weer een uniek winners jersey voor de winnaar van elke categorie.

 Schema van de dag Wedstrijd Prijsuitreiking
 Jeugd A & B 10:00 uur 11:00 uur
 Jeugd C, Nieuwelingen & Dames 10:45 uur 11:45 uur
 Mannen 45+ 11:30 uur 12:45 uur
 Mannen 45- 12:30 uur 14:00 uur

 

COMPETITIESTAND

Voor een eindstand competitieprijs kom je alleen in aanmerking, als als je aan 6 of meer ACC wedstrijden hebt meegedaan.

Daarnaast is er voor elke klassementswinnaar – net als vorig jaar – een uniek ACC 2019 winners jersey – beschikbaar gesteld door Reessjurts. Daarnaast verloten we in elke categorie één ACC 2019 jersey. Zorg dus dat je bij de prijsuitreiking bent; wellicht ben jij een gelukkige winnaar

 

Categorie Aantal prijzen
Jeugd A, B & C iedereen met > 6 deelnames
Nieuwelingen 6
Dames 10
45+ 20 (en 4 prijzen voor 60+)
45- 20

 

Prijzen en aandenkens die niet bij de prijsuitreiking door de deelnemer zelf worden opgehaald vervallen en komen ‘in de pot’ voor volgend seizoen.

Leeftijden zijn berekend aan de hand van de bij ons bekende (door jezelf ingeleverde) gegevens. Als je dit nooit hebt gedaan, dan ben je leeftijdsloos, weten we dus niet in welke categorie je valt en sta je niet in bovenstaande tabel.

Categorieën: Uncategorized